taraldset

Strømmen

Beliggenhet

Boligene ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Sørjordet, ca. 1,6 km nord for Strømmen i Lillestrøm kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud, noe som gjør det til et attraktivt sted å bosette seg.

Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, akebakker, hesteridning, skaterampe og flere treningssentre med mer. I tilknytning til Strømmen Storsenter planlegges det et fantastisk badeland som vil bli et av Østlandets mest attraktive. Like ved Storsenteret ligger også Slora idrettspark med flerbrukshall og kunstgressbane.

Eiendommen ligger nær flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. Bråteskogen ligger i underkant av 2 km unna, og på sykkelsetet tar det ca. 14 min til Nebbursvollen Friluftsbad. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Du kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Meny Skjetten, Joker Strømmen og Extra Skjettentoppen, hvor sistnevnte ligger ca. 8 minutters gange unna. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter som i dag fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Rettenveien som ligger ca. 400 meter unna. Et kvarters gange unna ligger Sagdalen stasjon hvor toget bruker 26 min til Oslo S. Alternativt er det ca. 14 min på sykkel ned til Lillestrøm stasjon. Med bil fra Sørjordet tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 11 min til Lørenskog, 22 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Skjetten barneskole og Stav ungdomsskole. Det er kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole, samt OsloMet - storbyuniversitetets avdeling på Kjeller ved Lillestrøm. Det finnes en rekke barnehager innenfor en radius på 2 km, hvor Løvehjerte FUS barnehage er den nærmeste.

Powered by Plyo | Design by vycom