Prosjektet er utsolgt, men vi velger å ha litt info rundt prosjektet oppe her fortsatt da vi prosjekterer nye rekkehus tilsvarende disse.

“Segelckes vei 3 A-E er fem lekre moderne rekkehus med idyllisk beliggenhet inntil Sagelva. Rekkehusene har meget god planløsning over to plan, noe som toppes av en herlig takterrasse som dekker hele taket. Takterrassen er godt skjermet av levegger mot nabo og har rekkverk i glass i hver ende. Høydepunktene står imidlertid i kø, for byggets glassfasader visker ut skillet mellom inne og ute, både til hovedsoverom og stue.

Sagelva er et fantastisk syn, hvor paletten endrer seg i takt med årstidene. Vår, vinter, høst og sommer – alt kommer tett på og skaper stemning. Bygget fra Taraldset Eiendom er gjennomført lekkert, stilrent og innovativt – bygd etter TEK10 og toppet av vannbåren gulvvarme i nær sagt alle rom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmtvann fra fjernvarme er en selvfølgelighet.

Åpne rom, listefrie løsninger og skyvedører til alle rom understreker designet. Oppholdsrommene har lys eikeparkett og hvitmalte vegg- og takflater. Byggingen er allerede påbegynt, og boligene er planlagt ferdigstilt mars/april 2018. Rekkehusene består av tre lyse soverom, to delikate bad, samt en flott stue i åpen løsning med kjøkken og entré. Kjøkkeninnredningen leveres komplett med integrerte hvitevarer og til entreen leveres takhøy skyvedørsgarderobe. I tillegg er det bod/garderoberom i samme etasje som soverom.”

 

TA KONTAKT

pay for essaycustom essayswrite my paperresearch paper writersonline paper writer