taraldset

Lux Tetra, et nytt kapittel i suksesshistorien

Nå kommer snart et nytt og spennende tilskudd til det nye, urbane sentrumsområdet i Lillestrøm. Lux Tetra består av fire bygg som rommer et bredt utvalg av leilighetstyper og størrelser. Alt fra kompakte leiligheter på ca. 25 m2, spennende studio leiligheter over to plan til de generøse toppleilighetene på inntil ca. 130 m2.

Lux Tetra er en videreføring av samme tankegang som ligger bak Lux. Mange har allerede valgt det høyreiste søsterprosjektet som sitt nye hjem: De to tårnbyggene som sto ferdige i all sin glans i 2022 er lett gjenkjennelige, særlig kveldstid lyser de opp bybildet, perfekt plassert mellom sentrum, småhusbebyggelsen og det frodige jordbrukslanskapet utenfor. At de to boligprosjektene ligger side om side gir flere fordeler for boligeiere i Lux Tetra. Felles innendørs garasje er bare en av dem. Som leilighetseier i Lux Tetra vil du nyte godt av det fremtidige servicetilbudet Lux kan tilby på bygulvet, skybar samt spa i toppetasjen og ikke minst Lux hotel, som er perfekt for besøkende.

Pris

Kommer

Kvm.

Fra 25-135 kvm.

Sted

Lillestrøm

Salgsstart

Vår 2024

En del av byens nye ansikt

Lux Tetra en del av Lillestrøms nye sentrum. Byen har i løpet av de siste årene fått et nytt ansikt, med et åpent og inkluderende bybilde – et sted med spennende, urbane tilbud som den ikke har hatt tidligere. Lillestrøm kan nå tilby det aller meste, inkludert sjarmen og oversikten du bare får i en mellomstor by. Samtidig er du på Oslo S i løpet av 10 minutter. Det er ikke mange bydeler i Oslo som kan skilte med det samme. Flytoget tar deg til Gardermoen på bare 12 minutter, mer internasjonalt enn det blir det ikke.

Lux Tetra

Navnet Tetra er en latinsk forstavelse som betyr "fire". Det henspiller på at prosjektet består av fire bygg. Hvert bygg får sin egen unike kledning og farge, og tre av dem får takterrasse. Ønsket om å bygge noe helt spesielt går igjen overalt, både ute og inne. Det er lagt gjennomgående stor vekt på kvalitet og estetikk. Den ekstra høyden under taket, de store vindusflatene, fraværet av lister, de moderne tekniske løsningene, de gjennomtenkte siktelinjene, hageplanene for det innbydende taket og de store innglassede balkongene. Over alt vil du se at dette ikke er et standard boligprosjekt.

 • Kommer snart

  Vinter 2024

 • Salgsstart

  Vår 2024

 • Estimert byggestart

  Høst 2024

 • Estimert innflytting

  Vinter 2026/27

Lux Tetra et Bori borettslag

Som medlem i boligbyggelaget BORI får du forkjøpsrett i Lux Tetra og andre boliger som bygges eller forvaltes av BORI og samarbeidende boligbyggelag over hele landet.

Fordeler ved borettslag

 • Trygg, etablert og anerkjent organisering av boligprosjekter
 • Sikrer god forvaltning og godt vedlikehold
 • Gode betingelser på fellesgjeld (lav rente, avdragsfrihet og lang løpetid)
 • Mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld
 • Garanti mot naboens mislighold
 • Godt lovregulert
 • Ingen dokumentavgift ved videresalg
 • Begrenser mulighet for utleie
 • Rabatter på ulike tjenester relatert til bolig (forsikringer, håndverkertjenester og boligtilbehør etc.)

Om Taraldset

Taraldset er en boligutvikler med lang erfaring på Romerike. 
En rekke ulike prosjekter er realisert de siste årene. Vi tar hånd om hele prosessen fra regulering, til prosjektering, bygging og salg. Taraldset har som målsetning å bygge boliger med fokus på design, innovasjon, funksjonalitet 
og materialvalg. 

Meld interesse

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter

Powered by Plyo | Design by vycom