Sagelva BT1

Prosjektet

15 nye leiligheter med særpreg et «steinkast» fra Strømmen sentrum!

Gamle "Flaen Brug" har fått nytt liv...! Dette er leiligheter som skiller seg ut. Med byggets industrielle preg og arkitektens skapende ideer, blir dette noe nytt og spennende. Takhøyden i rommene gir leilighetene et tøft preg.

Velkommen til en ny bo-opplevelse!

Området

Velkommen til Sagelva BT1 i Skedsmo kommune. Her har vi rehabilitert et gammelt industribygg og vil presentere 15 flotte leiligheter utenom det vanlige. Leilighetene får ekstra takhøyde, mye av den gamle teglen er beholdt og råbetong vil komme frem i himlingene. Alle leilighetene har uteplasser/terrasser/balkonger. Leilighetsstørrelsene er fra ca. 55 til 90 kvm BRA, alle med praktfull utsikt over Sagelva. Beliggenheten er naturskjønn, men likevel sentral. Det tar kun ca 5 minutter å gå fra Sagelva BT1 til Strømmen Senter!

Sagdalen og BT1 representerer en miks av mange kvaliteter. Den sentrale beliggenheten og de natur-skjønne omgivelsene gir dette prosjektet en helt særegen ramme.

Leilighetene, med sitt New York inspirerte industrielle preg gir en særegen atmosfære. Utsikten til fossen leder tankene til en annen tid med et yrende industriellt liv...

Fra historien kan man lese: “Innenfor Skedsmo har elva et totalt fall på 45 meter som er fordelt på flere mindre fossefall. Langs hele det 2,4 km lange vass-draget er det registrert navn på i alt 49 sagbruk. Tettest lå sagbrukene i Sagelva der det i første halvdel av 1800-tallet på det meste fantes 30 sagbruk og fem møller”.

Det knytter seg forventninger til der du skal bo, og da er det ofte detaljene som utgjør forskjellen. Luftige og åpne rom skaper nærhet til naturen og uterommet. Leilighetene får et røft uttrykk med synlig betong og meget god takhøyde. Skyvedører gir også en følelse av åpenhet.

Du vil finne mange spennende løsninger i BT1 Sagelva..

Vi håper ditt nye hjem oppfyller og innfrir din boligdrøm!

Priser

Leilighetsstørrelsene er fra 55 til 90 kvm BRA, alle med praktfull utsikt over Sagelva.

Prisliste
Last ned prospekt

Prospektet gir en fullstendig presentasjon av dette boligprosjektet. Leilighetstyper, beliggenhet mm.Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Prospektet som nedlastbar pdf